Lindra smärta & skapa inre harmoni

Online kurs, start 3 Augusti 2021

Från 6 års smärta till rörlig och vital på 4 veckor.


Ända sen jag var 20 hade jag ständigt återkommande ryggproblem. Det var ryggskott, ischias och annan ryggvärk. Min kiropraktor sa att jag bl.a. hade skolios. När jag närmade mig 40 började ryggen bli riktigt dålig. Jag fick ryggskott för minsta lilla felaktiga rörelse. Jag kunde ha ont i veckor i sträck för att sen bli lite bättre men ända fortsatt med ”lagom”värk” tills det small till på riktigt igen. Det släppte aldrig riktigt så jag var ständigt rädd att det skulle slå till stort igen. Det var hemskt att inte kunna lita på min rygg, att aldrig våga lyfta något som hade lite vikt. Morgnarna var hemska då jag var otroligt stel och fylld av smärta. Smärtan tog så mycket energi.


Vid 46 år började jag genom möten med olika människor att hitta tillbaka till min balans här i livet. Jag hade ju dom smärtsamma åren levt i ganska högt stress påslag, vilket jag i efterhand klart kan se hur det störde min inre och yttre balans. Därav kom smärtan.


Genom att utföra enkla men effektiva metoder för att öppna upp energiflöde i kroppen började min rygg med ganska hög fart började återfå kraft, rörlighet och energi. Efter 4 veckor så var min rygg nästan helt läkt. Jag kunde känna lite trötthet ibland men det var i princip allt. Efter totalt 6 veckor så kände jag mig helt återställd och började våga lyfta tyngre och tyngre saker. Våga böja och vrida på mig utan att rädslan kröp på mig. Det var en fantastik befrielse som jag gärna vill andra ska få uppleva.


Detta med energiflöde är ju inget vi pratar om i västvärlden. Jag själv tycker det är otroligt synd då det i min värld är nummer 1 för såväl fysisk som psykisk läkning. Vid sidan om mitt jobb som sångpedagog & hälsoterapeut har jag sen den dagen ägnat mig åt att hjälpa andra läka sina olika ”skavanker”.


Med denna kursen vill jag ge dig möjlighet att läka dig själv. Jag vill visa dig att energi inte är något flummigt, utan att du snabbt märker tydlig effekt av energiläkning. Metoder för detta har funnits i alla tider i alla kulturer.


Under denna 4 veckors kurs (1 timme i veckan), lär jag dig hur jag gjorde och hur du anpassar det till dig. Du lär dig enkla och effektiva steg som öppnar upp din energi igen och får din kropp och sinne i bra balans igen. Det är då du läker. Du behöver inga förkunskaper, bara en sann vilja att komma i balans och god hälsa igen.


Kursen lär dig jobba och behandla grundorsaken till din obalans.


Är du nyfiken på detta så anmäl dig direkt här. Du kommer att tacka dig själv.


Hälsningar Ingvar

Rebecca Jonasdotter


Det kursen har gett mig är att förstå min inte kraft.

Hur jag genom olika övningar kan uppnå harmoni.

Jag tycker självhypnosen är det som varit bäst verktyg för mig.


Även dina historier har skapat helt nya synsätt på mig och situationen jag skapat. Innan vi träffades hade jag aldrig ens tänkt tanken att jag fick något positivt av att vara sjuk.


Jag trodde inte heller jag hade så stor makt över det. Idag känner jag mig som en helt ny människa och inser att jag blivit den människa jag haft inom mig hela tiden. Jag börjar hitta tillbaka till mitt riktiga jag. Och det känns fantastiskt.

Tess Cederholm berättar:


Jag gick på HTB hos Ingvar för att få loss min kreativitet.


Efter min session hos Ingvar har jag upplevt en ökad stabilitet i vardagen. Jag känner mig grundad och har mindre stresspåslag.


Jag fick med mig en inspelning som ger mig otrolig effekt av avslappning. Varje gång aktiveras olika ställen på kroppen vid ”fingerknäppningarna”.Min kreativitet har successivt ökat och kommer mer naturligt. Likaså känner jag att drivet också ökar successivt dag för dag. Jag är otroligt glad och tacksam för den förändring jag har fått och fortsätter att få pga inspelningen.


Under sessionen släppte spänningar på de trauman som jag har med mig i bagaget.


Ingvars förmåga att även behandla på distans hade också en otrolig effekt på mig. Jag rekommenderar varmt hans behandlingar, för mig har de gjort enorm skillnad och tar mig framåt och förändrar mig fortfarande varje dag.


Anders Stömstedt

 

Detta med HTB har jag aldrig provat innan.  Jag utsätts oftast för mycket hög stress. Har man då scen-skräck som jag har så försöker man på alla sätt att få sin vardag att fungera. När jag har möten med kunder och personal så har jag varit rätt stressad när jag skall prata i stor grupp.

 

Efter att jag hade genomgått HTB hos dig ingvar så är jag mycket lungare mer självsäker och ger nya signaler till mina anställda och kunder. Mina svettningar som kom direkt när jag kände att alla hade focus på mig har helt slutat. Så för min del har detta hjälpt mig och jag hoppas att detta kan hjälpa andra som är i samma sits som mig.

 

Under HTB upplevde jag en avslappning som var riktigt djup och kvällen efter upplevde jag ett lugn jag inte minns att jag upplevt tidigare.

Kursdagar: Tisdagar 18.30 - 19.30

Startdatum: 3 Augusti 2021

Kurspris: 495:- inkl. moms

Priset inkluderar 4 gånger

(3, 10, 17,24 Augusti)

Plats: online via Zoom


Klicka här och boka Din plats.

Eller skicka ett mail här så bokar jag in dig


Under dessa 4 veckor kommer du lära dig hur du jobbar med ditt energiflöde som ju är grunden till hur både din kropp och psyke fungerar. Du kommer successivt att höja din energinivå och transformera kroppen till en ny vitalare hälsonivå.

Varje vecka får du effektiva övningar som du gör en 15-30 minuter varje dag.


Du komma att lära dig och uppleva:


  • Hur ditt energiflöde fungerar och styr både kropp och psyke


  • Lära dig känna energi, både din egen och andras.


  • Mjuka rörelser som frigör och höjer ditt energflöde.


  • Hur dina tankar och känslor frigör eller blockerar ditt energiflöde.


  • Hur du styr tankar och känslor för ökat energiflöde


  • Andningsmönster som ökar energiflöde.


  • Hur energin gör din kropp mjukare, starkare och friskare.
  • m.m.


     Klicka här och boka Din plats.

Eller skicka ett mail här så bokar jag in dig.

Sonja Söderberg berättar:


Jag har sedan många år haft problem med diabetes och högt blodtryck. Som en följd därav också besvärliga hjärtarytmier då hjärtat har kontinuerligt slagit i otakt.
Jag har fått all medicinsk hjälp och blev bättre men kom inte till rätta med min hälsa.

För drygt ett år sedan fick jag rådet att testa att gå till Ingvar med både mina fysiska bekymmer och att också få sjunga, ett råd jag är oerhört tacksam för idag.
Nu ett år senare går mitt hjärta i rätt rytm, diabetesen kräver mindre insulin och jag mår mycket bättre till både kropp och själ.


Ingvar ser hela människan, både kropp och själ. Han såg vad som jag behövde och lotsade/lotsar både professionellt och mycket medmänskligt kontinuerligt vidare vid varje besök till att jag ska få må bra.
Jag är som sagt tacksam för tipset och framförallt är jag oerhört glad att ha fått möta Ingvar och få hjälp av hans kunskap och härliga sätt att möta människor!


Dessutom är det så roligt att få sjunga, få inspelningen med sig hem så att jag också kan sjunga och jobba vidare tiden mellan besöken! Tack!


Rasmus Svensson


Tack för en riktigt bra kurs! På dessa 4 gångerna så har mitt lugn nått en ny nivå! Allt från andningsövningar till hypnosen har gjort mig till en helt ny människa, en mer självsäker och lugn person! 


Det märkligaste jag har varit med om det var distance healing där alla i gruppen sände energi till varandra! Något jag starkt kan rekommendera

Tack för denna kursen Ingvar!

Ser framemot nästa!!

Desireé Noaksson


Bakgrund: Innan HTB hade jag ett extremt sockerberoende. Jag i stort sett såg socker som ett måste i vardagen. Fick jag inget socker i mig kunde jag uppleva huvudvärk och lätt yrsel. Jag kände ett typ av abstinens om jag var utan det. Jag testade en gång tidigare att bara sluta, i samband med en diet där man inte fick äta det. Då fick jag bara efter någon vecka huvudvärk, skakningar och svettningar. Jag upplevde att jag ständigt luktade illa. När jag sen föll tillbaka i mitt sockerberoende vågade jag inte ge mig på att sluta igen med tanke på abstinensen jag fick.

När jag fick höra om HTB och hur det har hjälpt folk tidigare kände jag att det helt klart var värt ett försök. Jag var helt enkelt trött på att gömma godispapper i bilen och gå o smygäta för att folk inte ska inse att jag åt på tok för mycket socker.


Efter HTB känner jag mig betydligt tryggare i mig själv, jag känner inte längre att jag ser socker som ett måste och ett begär. Jag ser det mer som att det ibland kan vara gott men att jag helst av allt låter bli. Jag blir liksom lyckligare dem gångerna jag tackar nej till det än vad sockerkicken tidigare gett mig. Sockret smakar konstigt nog annorlunda nu.

Under behandlingen överraskades jag av hur långt in i mig själv det gick att gräva. Jag brukar vara svår att komma åt på djupet men på nåt sätt var jag så långt iväg i min avslappning att det kändes tryggt att öppna upp.Sonja Söderberg


Tack för en fantastisk kurs❣️

Det jag har utvecklat tack vare kursen och inte minst läxorna så är det att få rutin på att slappna av och känna lugn och harmoni.


Energin till hjärtat ni sände var fantastisk. Det funkar.. säger det som jag brukar säga

Det finns mer än vi vet, mer än vi ska veta, bara tacksamt ta emot.

Jag känner idag större harmoni, livsglädje och kreativitet. Tryggare i mig själv.

Värken i min axel är nästan borta. Underbart!


Det bästa under kursen tror jag är det sätt du framför allt på. Det kommer från hjärtat, du använder dig själv som exempel på ett personligt sätt. Du förmedlar ödmjukt och övertygande något som är en del av dig, din livserfarenhet och som du tror på. Du återger inte bara något du läst på utan levt.

Det blir trovärdigt och riktigt då och dessutom mycket lättare att tro på, lyssna på och ta till sig.

Det enda jag saknar så är det ev en fortsättning.

Det har varit så bra att få övningarna och meditationen första gången. Meditationen kändes som en fin present! Sen fördjupades övningarna varje gång och det gjorde det lättare och lättare. En klok pedagogik.

Tack än en